Ion Cristoiu, despre incendiul de la Constanţa: Raed Arafat e de vreo 30 de ani în funcţie şi se simte aşa, o anumită oboseală

Postat la 20 februarie 2021 122 afişări

Ion Cristoiu, despre incendiul de la Constanţa: Raed Arafat e de vreo 30 de ani în funcţie şi se simte aşa, o anumită oboseală

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că în cazul tragediei de la Constanţa ar fi trebuit făcută nu numai o analiză a cauzelor acestui accident, dar şi a eternizării lui Raed Arafat în fruntea DSU.

“În tot acest caz, neglijat total de presă, care poate în alte ţări ar fi dus la o discuţie despre de ce se întâmplă, trebuia neapărat să ajungă la o discuţie, chiar şi politică deoarece în 2015 a fost un caz asemănător în centrul Bucureştiului şi de regulă al doilea instrument după topor şi furtun este acea saltea pe care oamenii sar şi se salvează. Şi aici s-a dovedit că nu aveau. S-a făcut o anchetă şi s-a dovedit că şeful ISU, eternul Arafat, nu a comandat până acum, din 2015, această ustensilă. Sigur a comandat avioane multirol, navete spaţiale, dar nu saltele (...) Merita o dezbatere pentru că, iată, se repetă. Balşul repetă Colectiv, dar mai ales Piatra Neamţ”, a afirmat publicistul vineri seara la emisiundea Gândurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Ion Cristoiu adaugă că tragedia de la Constanţa arată încă o dată că în România nimeni nu se ocupă de lucrurile mici, iar Raed Arafat nici măcar nu a fost deranjat cu întrebări despre cauzele acestui accident, deşi e nevoie de o discuţie despre funcţia pe care o ocupă de zeci de ani.

“Prima concluzie este faptul că în România nu se ocupă nimeni de lucruri aşa-zise mici. Eu păstrez solicitarea de înfiinţare a unui partid care rezolvă lucrurile mici. În România se rezolvă numai lucrurile uriaşe. Apropo de buget, normal era ca Raed Arafat, şi acum are felia aia a lui, să se întrebe de ce au nevoie. Normal era să se facă şi o anchetă în legătură cu Raed Arafat, el este demult, este şefu ISU. Nu înţeleg de ce pompierii au trecut în subordinea domniei sale. S-a zis că ei trebuie să fie împreună cu SMURD. Cele două operaţiuni sunt net diferite, adică poate să fie incendiu, dar fără SMURD şi poate să fie SMURD fără pompieri. Ce este ciudat e că nimeni nu l-a deranjat şi nimeni nu l-a întrebat. Eu cred că domnul Raed Arafat e de vreo 30 de ani şi se simte aşa o anumită oboseală. Normal era acum să se discute despre condiţia sa”, a afirmat publicistul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
constanta,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.