Ion Cristoiu: „Bursa de merit trebuia să fie de la 9,90, că nu e bursă de sărăcie”

Postat la 11 ianuarie 2022 329 afişări

Ion Cristoiu: „Bursa de merit trebuia să fie de la 9,90, că nu e bursă de sărăcie”

Despre bursele de merit, Ion Cristoiu susţine că este perfect normal ca acestea să se acorde de la pragul de 9,50.

„Bursa de merit vine de la 9,50, că e bursă de MERIT, nu de sărăcie”, susţine publicistul.

Ion Cristoiu: „Erau cheltuieli nesăbuite. După părerea mea, trebuia să fie de la 9,90”.

Publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai au discutat despre evenimentele politice interne previzibile în acest an şi motivele care le vor genera, decizia de a modifica pragul de burse, rolul cheie al preşedintelui Iohannis în resetarea României şi pericolul de a rata o oportunitate istorică, dar şi despre anul doi al pandemiei, preşedinţia franceză a UE şi protestele din Kazahstan.

Despre bursele de merit şi decizia lui Sorin Cîmpeanu, Ion Cristoiu susţine că este perfect normal ca acestea să se acorde de la pragul de 9,50. Pragul de 8,50 ar fi fost prea uşor de atins şi nu ar mai exista noţiunea de „merit”.

„Cum adică, bursa de merit era de la 8,50!? Eu eram elev de 10, eram şi la matematică; deşi n-am nicio treabă cu matematica. Bursa de merit vine de la 9,50, că e bursă de MERIT, nu de sărăcie. Un elev ar cărui tată era miliardar şi avea 8,50, lua bursă de merit”, spune Ion Cristoiu.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
refuz,
saracie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.