Iohannis: Se vor introduce noi restricţii de circulaţie. Ce a fost până acum o recomandare va fi de acum o obligaţie. Se va apela şi la armată

Autor: Ştefan Stan Postat la 24 martie 2020 565 afişări

Iohannis: Se vor introduce noi restricţii de circulaţie. Ce a fost până acum o recomandare va fi de acum o obligaţie. Se va apela şi la armată

Preşedintele Iohannis anunţat astăzi că se vor introduce noi restricţii de circulaţie. Ce a fost până acum o recomandare va fi de acum o obligaţie. Pentru persoanele care sunt în carantină sau izolare se vor impune măsuri de supraveghere electronică. 

Am convenit să folosim şi armata pentru a gestiona situaţiile. Armata va pune la dispoziţie personal care va suplimenta forţele de ordine. 

„Se vor introduce noi restricţii de circulaţie şi noi restricţii pentru români. Ce a fost până acum o recomandare devine o obligaţie, după principiul stăm acasă. Evident că oamenii pot ieşi ca să meargă la muncă, la cumpărături necesare de alimente de pe o zi pe alta. Însă aceste restricţii devin obligatorii. (...) Restricţiile vor fi prelucrate într-o ordonanţă militară care se va finaliza până la finalul zilei de astăzi, iar restricţiile intră în vigoare de mâine”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, marţi.

- continuă - 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
introducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.