Iohannis, în vizită oficială în Ucraina: Preşedintele a salutat Garda de onoare în limba ucraineană - VIDEO

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 17 martie 2015 244 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a început, marţi, vizita oficială în Ucraina, fiind primit la Administraţia Prezidenţială a Ucrainei de preşedintele Petro Poroşenko.

Cei doi şefi de stat au primit Garda de onoare şi s-au intonat imnurile de stat.

Preşedintele României a salutat Garda de onoare în limba ucraineană.

Şeful statului a fost întâmpinat la Aeroportul Borispil din Kiev cu pâine şi sare. Iohannis a depus, la Monumentul Victimelor Holodomorului, o candelă şi un aranjament cu spice de grâu, conform tradiţiei, care comemorează victimele Foametei de la începutul anilor 30.

Preşedintele României a tras clopotul în interiorul Muzeului Holodomorului, pe care l-a vizitat.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a îndreptat, apoi, spre Piaţa Independenţei, unde a început Euromaidanul, şeful statului depunând o jerbă de flori, în culorile tricolorului român, în memoria victimelor  revoluţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
ucraina,
vizita oficiala
/actualitate/iohannis-in-vizita-oficiala-in-ucraina-presedintele-a-salutat-garda-de-onoare-in-limba-ucraineana-video-13999807
13999807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.