Iohannis cere Guvernului o analiză privind recursul compensatoriu: Cetăţeanul nu trebuie să se teamă

Postat la 16 ianuarie 2019 42 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă la Palatul Cotroceni despre votul din Parlamentul britanic şi rolul României în negocieri, precum şi despre recursul compensatoriu.

Iohannis cere Guvernului o analiză privind recursul compensatoriu: Cetăţeanul nu trebuie să se teamă

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri Guvernului României o analiză urgentă şi soluţii legate de recursul compensatoriu, susţinând că nimeni nu trebuie să se teamă şi siguranţa cetăţeanului român nu este negociabilă.

 

"Recursul compensatoriu. Foarte mulţi au observat şi discutat în emisiuni despre delicvenţi care au fost mai repede eliberaţi mai devreme în baza recursului compensatoriu, fiindcă închisorile din România sunt proaste. Această chestiune a fost posibilă în baza unei legi care e în vigoare. Trebuie să spun clar şi răspicat siguranţa cetăţeanului român nu este negociabilă, aşadar trebuie să tragem câteva concluzii şi să venim cu măsuri pentru care românul să nu stea cu teamă că un delicvent vine peste el", a declarat Klaus Iohannis.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recurs,
refuz,
analiza,
guvern,
cetatean,
teama

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.