Iohannis a explicat cum economiseşte energia: temperatura apei calde şi cea ambientală, scăzute

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 octombrie 2022 68 afişări

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a spus, joi, că întotdeauna a evitat risipa, astfel că acum, când trebuie să economisească energia, nu i se pare dificil. „Nu am niciodată o temperatură exagerat de mare în casă, nici temperatura apei calde nu este foarte mare”.

Iohannis a explicat cum economiseşte energia: temperatura apei calde şi cea ambientală, scăzute

Întrebat, joi, de jurnalişti, cum face el personal reduceri la energie, Klaus Iohannis a spus că economisirea energiei nu este ceva nou pentru el.

„În ceea ce mă priveşte, personal, întotdeauna am evitat risipa. Pentru mine nu este absolut nimic nou şi asta are toate aspectele cunoscute. Nu am niciodată o temperatură exagerat de mare în casă, nici temperatura apei calde nu este foarte mare. Electricitatea se foloseşte atunci când chiar trebuie şi nu ca să iluminăm grădina, etc”, spune Klaus Iohannis.

El afirmă că sunt multe chestiuni mici, dar care, însumate, „se văd şi la bani, adică plăteşti ceva mai puţin”.

Preşedintele a mai spus că îi înţelege pe românii care au ieşit la proteste joi,

„Oamenii, pe bună dreptate, sunt îngrijoraţi. Suntem în criză. Lumea aşteaptă răspunsuri clare, răspunsuri care vin să le explice oamenilor cum vom trece iarna, ce vom face la primăvară, ce vom face în iarna viitoare? Şi cred că şi Coaliţia, şi Guvernul vor veni cu răspunsuri la aceste întrebări”, a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
risipă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.