Ioana Mihăilă îi încurajează pe părinţi să îşi vaccineze copiii când va fi posibil

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 mai 2021 20 afişări

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, îi încurajează pe părinţi să îşi vaccineze anti-COVID copiii, atunci când va fi posibil. În ce priveşte valul 4 al pandemiei, ministrul spune că severitatea acestuia depinde şi de noi.

Ioana Mihăilă îi încurajează pe părinţi să îşi vaccineze copiii când va fi posibil

Ioana Mihăilă a declarat, sâmbătă, la Ştirile PROTV, că ia în calcul campanii de vaccinare oriunde acestea pot avea succes, astfel că va continua discuţiile cu ministrul Educaţiei şi pentru campaniile de vaccinare în şcoli.

„Eu încurajez părinţii să aibă încredere şi să îşi vaccineze copiii atunci când acest lucru va fi posibil”, a spus Mihăilă.

Întrebată dacă ar trebui să ne aşteptăm la un val 4, eventual în toamnă, ministrul Sănătăţii a răspuns: „Cred că să ne aşteptăm la un val patru este realist. Este important ca gravitatea acestui val 4 să fie limitată şi să nu mai reprezinte o povară atât de mare pe sistemul medical, aşa încît toţi cei care vor fi infectaţi în valul 4 să poată să aibă acces la tratament. Severitatea acestui val 4 depinde şi de noi şi de cât de dornici suntem să ne vaccinăm”.

Mihăilă a mai spus că vrea ca vaccinarea să continue în mod susţinut şi a făcut un apel în acest sens la medicii de familie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioana mihăilă,
copii,
vaccin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.