Ioan Holender, noul director artistic al Operei din Budapesta

Postat la 11 iunie 2010 34 afişări

Ioan Holender, care a ocupat timp de 18 ani functia de director al Operei de Stat din Viena, ar putea sa isi continue cariera in functia de director artistic al Operei din Budapesta, a anuntat, vineri, cotidianul austriac Österreich, citand "surse anonime de rang inalt".

Noul contract pregatit pentru Ioan Holender, care va parasi in luna septembrie functia de director al Operei din Viena, la varsta de 75 de ani, va fi "finalizat in aceasta vineri, in cursul unei ultime intalniri cu premierul maghiar Viktor Orban", potrivit cotidianului austriac.

Viktor Orban efectueaza o vizita oficiala, vineri, in Austria, in timpul careia il va intalni pe cancelarul Werner Faymann si va participa la o reuniune organizata de Institute of International Finance.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ioan Holender,
director,
/actualitate/ioan-holender-noul-director-artistic-al-operei-din-budapesta-6371591
6371591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.