Investitii imobiliare de 1 mld. euro, abandonate in Bucuresti. Partea buna: mai mult spatiu verde

Postat la 14 decembrie 2010 25 afişări

Numai in Bucuresti, in ultimii doi ani, investitii imobiliare in valoare de un miliard de euro au fost abandonate de investitori. Fenomenul are si efecte pozitive: s-a incetinit betonarea spatiilor verzi.

Aproape in fiecare parc al Capitalei, investitorii anuntasera cate un proiect imobiliar. In Parcul Operei, deocamdata criza economica i-a oprit pe investitori sa construiasca pe 1,5 hectare un hotel cu trei etaje, o sala de sport si terenuri de tenis. In Parcul IOR, investitorii ar fi trebuit sa betoneze suprafata retrocedata cu mai multe blocuri de locuinte si un mall. Un cartier de blocuri ar fi trebuit sa se ridice si in Parcul Tei-Toboc, unde intreaga suprafata a fost retrocedata fostilor proprietari.

Proiecte imobiliare au fost anuntate si pentru Parcul Circului. Aici, investitorii vor sa ridice un turn de 19 etaje, cu destinatia de birouri. Din Parcul Tineretului a fost retrocedata o suprafata de 6,8 hectare, intentia investitorilor fiind de a construi un cartier rezidential.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitii-imobiliare-de-1-mld-euro-abandonate-in-bucuresti-partea-buna-mai-mult-spatiu-verde-7812942
7812942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.