INVESTITII EN-GROS

Postat la 22 ianuarie 2006 1 afişăre

In Romania exista doua mari investitii straine in comertul cu legume si fructe a caror valoare cumulata este de aproape 40 milioane de euro

In Romania exista doua mari investitii straine in comertul cu legume si fructe a caror valoare cumulata este de aproape 40 milioane de euro

  • SU MARKET

Dezvoltat de compania turca de constructii SU Group, complexul va fi amplasat in zona intersectiei dintre Soseaua Bucuresti-Urziceni si linia de centura a Capitalei.

INVESTITIE: 12,7 milioane de euro, din care 700.000 de euro reprezinta pretul terenului cu o suprafata de 7,5 hectare, pe care va fi dezvoltat proiectul.

SPATII: Complexul va avea 125 de standuri amenajate pe doua niveluri (parter si etaj), fiecare dotat cu camera frigorifica si spatii de birouri, punct vamal, supermarket, control fito-sanitar, filiale bancare, parcare pentru 250 de tiruri. O parte dintre standuri vor fi inchiriate, altele vor fi vandute, dar preturile nu au fost comunicate inca.

FINALIZARE: Complexul ar trebui construit pana la sfarsitul acestui an.

  • PIATA DE GROS BUCURESTI

PGB este formata dintr-o piata centrala, situata pe un teren de 16 hectare in zona de sud a Bucurestiului, si sase centre de colectare amplasate in comune din judetele din jur (la Brezoaiele, Mihaiesti, Movilita, Cuza Voda, Giurgiu si Vidra).

INVESTITIE: In perioada 1993-1997 au fost investite circa 32 de milioane de dolari (27 de milioane de euro). Proiectul a fost finantat prin imprumuturi de la BERD, dar si din surse furnizate de Guvernul Germaniei.

SPATII: In prezent, potrivit reprezentantilor PGB, in incinta complexului functioneaza 150 de firme. Spatiile au cate 60 mp, dar o companie poate ocupa mai multe unitati.

CHIRII: Costul pentru chiriasi variaza intre 750 si 1.600 de euro lunar in functie de suprafata si dotari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INVESTITII EN-GROS
/actualitate/investitii-en-gros-979264
979264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.