Investiţie masivă: Poliţia Română cumpără SUTE de maşini noi

Postat la 05 aprilie 2018 87 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că bugetul MAI va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu 30 de milioane de lei pentru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română.

Investiţie masivă: Poliţia Română cumpără SUTE de maşini noi

”În şedinţa de astăzi (mierucir - n.r.) vom adopta o hotărâre de guvern prin care vom suplimenta bugetul MAI din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu suma de 30 de milioane de lei pe ntru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română”, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

 

Ea a spus că are veşti bune şi pentru Jandarmeria Română.

 

”Şi pentru Jandarmeria Română, împreună cu dna ministru avem veşti bune, anume creşterea de 10% a salariilor pentru jandarmii din operativ care îndeplinesc misiuni de ordine publică şi care intră în vigoare de luna asta, finalizarea unor lucrări de siguranţă pentru poligonul de siguranţă de la Băneasa, dar şi începerea unor lucrări pentru un poligon modern, un poligon acoperit, care ar putea fi finalizat într-un termen de doi ani şi a cărui investiţie este de aproximativ 8 milioane de euro”, a adăugat premierul.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.