Investiţie majoră în România: O multinaţională vine şi construieşte o nouă fabrică gigant, unde vor lucra 800 de oameni

Postat la 22 iulie 2019 501 afişări

Gigantul american va construi primul proiect de tip greenfield din ultimul deceniu în segmentul bunurilor nealimentare. Fabrica va avea 600-800 de angajaţi.

Investiţie majoră în România: O multinaţională vine şi construieşte o nouă fabrică gigant, unde vor lucra 800 de oameni

Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa mondială a bunurilor de larg consum, pregăteşte o investiţie masivă în România, o nouă fabrică de la zero, unde va angaja 600-800 de oameni, conform surselor din piaţă.

Oficialii grupului nu au dorit să co­men­teze. „Nu comentăm zvonuri sau speculaţii.“

Noua investiţie a gigantului american, ce deţine în portofoliu mărci precum Pampers, Ariel, Gillette sau Head & Shoulders, va fi ridicată tot în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova. Tot aici, la circa o oră de Bucureşti, se află şi fabrica P&G pentru produse de păr. Proiectul a fost lansat în 2010 – când a fost produsă prima sticlă de şampon – şi a necesitat investiţii de peste 100 de milioane de dolari. Americanii au mai investit pe parcurs în noi linii de producţie pentru această unitate devenită centru de export.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrica,
gigant,
construire,
investitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.