Afaceri de la zero. Trei tineri din Timişoara au transformat o provocare într-un business: de la organizarea unei petreceri cu 100 de persoane au ajuns să aducă la un loc 1.800 de oameni

Postat la 22 iulie 2019 682 afişări

În 2019 atreprenorii vor să se extindă în Cluj, Oradea, Bucureşti şi pe litoral. În cinci ani îşi propun ca Spontan Events să devină un brand naţional.

Afaceri de la zero. Trei tineri din Timişoara au transformat o provocare într-un business: de la organizarea unei petreceri cu 100 de persoane au ajuns să aducă la un loc 1.800 de oameni

Alex Roşca, Alex Bucătaru şi Mihai Leonte au organizat în primăvara lui 2018, în a doua zi de Paşte, o petrecere la care au adunat 100 de prieteni care nu găseau alte activităţi în acea zi în oraş. A fost primul pas, „ediţia zero“, în crearea compa­ni­ei Spontan Events, care organizează eve­ni­men­te în Timişoara.

„Totul s-a petrecut spontan, deoarece noi ne-am întâlnit duminică seara şi atunci ne-a venit ideea să organizăm ceva pentru urmă­toa­rea zi. A fost şi o provocare, pentru că eram în domeniul HoReCa de câţiva ani şi am vrut să vedem dacă avem puterea să adunăm 100 de persoane la petrecere în mai puţin de 24 de ore. Aceasta a fost ediţia zero“, povestesc fondatorii com­paniei Spontan Events. În acţionariatul companiei a intrat recent un alt prieten al celor trei, Dragoş Iliescu.

Prima ediţie oficială a fost organizată la o lună distanţă, un eveniment care a durat trei zile şi la care au par­ti­cipat 300 de persoane. Apoi a urmat cea de-a doua petre­cere oficială, pe acoperi­şul Vox Technolgy Park, un hub de afaceri din Timişoara, Atunci au dat 600 de brăţări îna­in­te să anunţe locaţia.

Următoarea petrecere a avut loc la 35 de kilometri distanţă de Timişoara, la crama Thesaurus, una dintre cele mai mari afaceri an­tre­prenoriale locale. Au fost prezenţi apro­xi­mativ 800 de oameni, iar de acolo busi­nessul a explodat, povestesc fondatorii.   

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
organizare,
afaceri,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.