Investiţie de 150 mil. euro la Covasna

Postat la 31 martie 2013 113 afişări

Firma austriacă Holzindustrie Schweighofer a anunţat că va investi 150 mil. euro într-o fabrică de prelucrare a lemnului, în judeţul Covasna, la Reci, în urma investiţiei urmând să fie create 650 de noi locuri de muncă, relatează Mediafax.

Fabrica ar urma să înceapă producţia în 2014 şi alte două mii de locuri de muncă vor fi generate indirect în industriile aferente, conform reprezentanţilor companiei.

Holzindustrie Schweighofer activează în industria de prelucrare a lemnului din România, având investiţii de peste 300 mil. euro şi o cifră de afaceri de 300 mil. euro anual. Grupul are patru fabrici de prelucrare a lemnului - la Sebeş, Siret, Rădăuţi şi Comăneşti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitie-de-150-mil-euro-la-covasna-10701801
10701801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.