INUNDAŢIILE provoacă dezastru în România: Sute de locuinţe inundate, maşini luate de apă şi reţele publice distruse, în 25 de judeţe ale ţării | FOTO

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 02 iunie 2019 82 afişări

Un număr de 650 case, 348 curţi, 27 beciuri/subsoluri, nouă apartamente, dar şi patru clădiri aparţinând unor instituţii publice au fost afectate de inundaţiile din ultimele zile, pagubele înregistrându-se în 76 de localităţi din 25 de judeţe, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Mai multe gospodării şi două drumuri au fost inundate, duminică, în judeţele Arad şi Timiş, în urma unor ploi abundente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, pompierii intervin pentru evacuarea apei în satul Lalaşinţ, din comuna Bârzava, unde aproximativ 20 de gospodării au fost inundate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VIITURĂ,
INUNDAŢIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.