INUNDAŢIILE DIN EUROPA: Porsche a suspendat producţia modelului Cayenne

Postat la 06 iunie 2013 70 afişări

Constructorul german de automobile sport Porsche, divizie a grupului Volkswagen, a suspendat producţia la fabrica de la Leipzig, unde este asamblat modelul Cayenne, din cauza inundaţiilor din regiune.

INUNDAŢIILE DIN EUROPA: Porsche a suspendat producţia modelului Cayenne

 Începând cu schimbul întâi de joi, activitatea fabricii se va opri din cauza problemelor cu reţeaua de furnizori, mai exact livrările insuficiente de şasiuri pentru SUV-ul Cayenne, potrivit unui comunicat al Volkswagen, transmite Bloomberg.

Din cauza nivelului ridicat al apei, trenurile de marfă nu pot ajunge la fabrica din Leipzig pentru a livra componentele, fabricate la Bratislava.

"Vom decide în ceea ce priveşte reluarea producţiei în funcţie de evoluţia situaţiei în zona de logistică", a afirmat în comunicat directorul general al fabricii, Siegfried Buelow.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inundatiile-din-europa-porsche-a-suspendat-productia-modelului-cayenne-10933480
10933480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.