INUNDAŢII în ţară: Care este bilanţul pagubelor produse

Postat la 08 iunie 2013 57 afişări

În perioada de incidenţă a codului galben, peste 250 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, în localităţile unde au fost înregistrate precipitaţii abundente şi fenomene asociate acestora - inundaţii, descărcări electrice, intensificări ale vântului etc.

INUNDAŢII în ţară: Care este bilanţul pagubelor produse

Peste 70 de case şi 528 anexe gospodăreşti au fost afectate parţial de inundaţiile din jurmătatea de est a ţării, fără a exista pagube importante, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit situaţiei centralizate la nivelul Centrului Operaţional al MAI, sâmbătă la ora 11.00, erau înregistrate două localităţi în care era întreruptă alimentarea cu energie electrică.

De asemenea, circulaţia pe două drumuri naţionale şi patru drumuri judeţene a fost îngreunată din cauza materialului lemnos, pietrelor şi aluviunilor transportate de apele revărsate. În aceste cazuri s-a intervenit cu forţe şi mijloace tehnice, situaţia fiind monitorizată în continuare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inundatii-in-tara-care-este-bilantul-pagubelor-produse-10942449
10942449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.