Întrebările la examenul de admitere la prestigioasa Universitatea Oxford. Le puteţi rezolva?

Postat la 18 octombrie 2018 178 afişări

Universitatea Oxford este considerată una dintre cele mai bune la nivel mondial, iar printre studenţii acesteia s-au numărat Stephen Hawking, Oscar Wilde, JRR Tolkien şi chiar Rowan Atkinson, celebrul actor care a jucat rolul lui Mr.Bean.

Întrebările la examenul de admitere la prestigioasa Universitatea Oxford. Le puteţi rezolva?

De curând, conducerea universităţii a făcut publice unele dintre întrebările la care au trebuit să răspundă în anii anteriori studenţii care candidau pentru obţinerea unui loc la această universitate, iar unele dintre acestea le găsiţi mai jos:

 

Ce determină ca un roman să aibă o încărcătură politică? Această întrebare este adresată studenţilor care candidează pentru un loc la Facultatea de Limbi Străine, secţia de limba franceză.

 

Una din 4 cauze ale decesului în Marea Britanie este reprezentată de o anumită formă de cancer, pe când în Filipine procentul este de 1 la 10. Ce factori cauzează această diferenţă? Această întrebare este adresată studenţilor care candidează pentru un loc la Facultatea de Medicină.

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.