​Întrebarea săptămânii: ​Tu ce rating ai da vieţii tale de până acum?

Autor: Andra Stroe Postat la 27 iunie 2022 49 afişări

​Întrebarea săptămânii: ​Tu ce rating ai da vieţii tale de până acum?

Fără a vă dezvălui prea multe din cuprinsul ediţiei din acest an a catalogului 100 Tineri manageri de top, pe care îl vom lansa în zilele ce urmează, vă pot spune că una dintre întrebările la care tinerii reprezentanţi ai companiilor din România au răspuns a fost: Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta? Am făcut şi o medie, pe care o veţi regăsi, de asemenea, în paginile anuarului. Să ne uităm însă puţin cum stă situaţia cu fericirea la nivel naţional. Deşi încă purtam pe umeri povara unei pandemii ce părea să nu aibă sfârşit, anul trecut, ultimul pentru care există statistici relevante disponibile, noi, românii, am atins cel mai mare nivel de fericire din perioada 2013-2021, cu un scor de 6,48 de puncte, raportat la o medie de 5,57 de puncte făcută în dreptul celor 141 de ţări din clasament, şi în urcare de la 6,14%, punctaj obţinut în primul an de criză sanitară, arată datele publicate de The Global Economy.

Andra Stroe, redactor, Business MAGAZIN

Aşteptăm să ne spuneţi de ce credeţi că am devenit mai fericiţi ca naţie, în ciuda crizei pe care am traversat-o, dar şi să ne oferiţi propriul rating al vieţii pe care aţi trăit-o până acum, pe andra. stroe@businessmagazin.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
andra,
rating,
fericire,
criza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.