Întors pe dos

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 septembrie 2018 165 afişări

S-au purtat de-a lungul timpului blugi cu mai multe sau mai puţine rupturi, cu talie joasă, înaltă sau dublă, tăiaţi şi cu buzunarele atârnate, dar mai recent pare să fi venit rândul unei alte tendinţe: jeanşii purtaţi pe dos, scrie The Independent.

Întors pe dos

Creaţi de Unravel Project şi încadraţi la categoria pantalonilor cu „Inside-Out Effect”, blugii sunt disponibili fie lungi, fie scurţi, cu buzunarele pe dinafară şi nasturii întorşi pe dos, purtând o etichetă pe care scrie: „To create something new, you must first destroy” („Ca să creezi ceva nou trebuie mai întâi să distrugi”), şi pot fi cumpăraţi pentru suma de câteva sute de euro de pe platforma online Farfetch. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.