Interviu EXCLUSIV: Cum contribuie fratele lui Smiley la succesul artistului - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 01 iunie 2017 636 afişări

Filip Maria este mâna dreaptă a lui Andrei Tiberiu Marius sau Smiley în ceea ce priveşte administrarea afacerilor sale. Cei doi fraţi au început să lucreze împreună în urmă cu trei ani. Înainte, Filip Maria a cochetat cu domeniul aviaţiei şi a avut chiar şi o licenţă de pilot, dar a absolvit Facultatea de Construcţii. Acum, este general manager al casei de producţie a artistului.

HaHaHa Production, casa de producţie fondată de Andrei Maria (Smiley) a înregistrat creşteri anuale de circa 20% anual, iar anul trecut, veniturile acesteia au ajuns la 1,6 milioane de euro. O astfel de evoluţie nu este uşor de realizat, în contextul în actual al pieţei muzicale din România, dar şi la nivel international, când tehnologia permite ca un artist să lanseze o piesă, chiar de la el de acasă, potrivit lui Filip Maria. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.