Interviu cu Marian Vanghelie: Micii si vanghelioanele sunt o etapa depasita a carierei mele politice

Postat la 13 aprilie 2011 19 afişări

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat intr-un interviu pentru www.mediafax.ro ca micii si vanghelioanele sunt o etapa depasita a carierei sale politice, iar acum isi propune obiective cat mai inalte. Vezi alte declaratii ale primarului Marian Vanghelie.

Declaratii ale lui Marian Vanghelie:

• Noi dam amenzi negustorilor ambulanti, dar aceasta activitate depinde si de politie.

• Cred ca primarul general al trebui sa faca in fiecare sector un centru pentru cainii maidanezi.

• Peste zece ani ma vad un tip puternic. Nu voi aborda functia de presedinte. Eu sunt un om rational. In viata trebuie sa o iei in etape. E posibil orice, capeti experienta. Eu sunt atent la mine de la un mandat la altul. Cand ma voi decide sa nu mai candidez va fi greu pentru cel care va veni dupa mine la Primaria sectorului 5.

• Acum citesc despre cum a ajuns Barack Obama presedinte al Americii. Citesc despre toti cei care au condus lumea intr-o perioada sau alta.

• Ion Iliescu este un model pentru mine, din punct de vedere al imaginii internationale Bill Clinton este un model. Nu am un model anume, vreau sa iau de la toti si sa fiu mai bun ca ei.

• Criza m-a afectat si pe mine, pentru ca afecteaza pe toata lumea.

• Eu dau cate o mana de ajutor numai prin simplul fapt ca exist in PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marian Vanghelie,
mici,
vanghelioane
/actualitate/interviu-cu-marian-vanghelie-micii-si-vanghelioanele-sunt-o-etapa-depasita-a-carierei-mele-politice-8153371
8153371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.