Intervenţie neaşteptată a lui Băsescu. Vestea bună cu care a întrerupt declaraţia lui Turcescu. VIDEO

Autor: Raluca Pancu Postat la 06 iunie 2016 11120 afişări

Intervenţie neaşteptată a lui Băsescu. Vestea bună cu care a întrerupt declaraţia lui Turcescu. VIDEO

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, duminică seară, după anunţarea primelor rezultate exit-poll, că parcursul său politic va continua, întrucât proiectul în care s-a implicat este unul "pe termen lung". "PMP este un proiect pe termen lung. Am descoperit în cadrul PMP-ului o echipă extraordinară şi oameni care, într-adevăr, vor să construiască o forţă politică puternică. Însă, eu ştiu foarte bine că lucrurile acestea nu se pot aranja peste noapte. Sunt lucruri de construit în continuare. Parcursul meu politic odată început va continua", a declarat Robert Turcescu.

În timp ce Robert Turcescu susţinea declaraţia, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a întrerupt, revenind în sala de conferinţe, pentru a anunţa şi „o veste bună”

Vezi aici intervenţia neaşteptată a lui Băsescu. Vestea bună cu care a întrerupt declaraţia lui Turcescu. VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
vot,
Robert Turcescu,
alegeri locale
/actualitate/interventie-neasteptata-a-lui-basescu-vestea-buna-cu-care-a-intrerupt-declaratia-lui-turcescu-video-15435661
15435661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.