Întâmplare demnă de filmele absurde. Un primar din România a organizat nunta fiicei în curtea şcolii. Şi pentru că nu a avut loc cortul, acesta a dărâmat gardul şi poarta de acces a instituţiei de învăţământ

Postat la 05 septembrie 2018 95 afişări

Întâmplare demnă de filmele absurde. Primarul unei comune vasluiene a organizat nunta fiicei sale chiar în curtea şcolii.

Întâmplare demnă de filmele absurde. Un primar din România a organizat nunta fiicei în curtea şcolii. Şi pentru că nu a avut loc cortul, acesta a dărâmat gardul şi poarta de acces a instituţiei de învăţământ

Mai mult, gardul şi poarta de acces a instituţiei de învăţământ au fost distruse pentru amplasarea unui cort. Abia la 3 zile de la marele eveniment, edilul a trimis câţiva oameni care să strângă în urma lui. Acesta susţine că nu a încălcat nicio lege, pentru că de anul trecut în cadrul primăriei a fost aprobată o hotărâre de consiliu local, prin care la şcoala din comună se pot organiza evenimente festive, contra unei sume de bani.

 

Petrecere în toată regula în curtea unei şcoli din judeţul Vaslui. Protagonist chiar edilul localităţii, care şi-a măritat fiica în curtea instituţiei de învăţământ.

Abia peste câteva zile edilul a dat dispoziţie să fie dat jos cortul.

Primarul petrecăreţ spune că nu a făcut nicio ilegalitate. A plătit ca orice alt cetăţean taxa pentru închirierea spaţiului şi nu a deranjat orele de curs, pentru că este încă vacanţă. Niciun cuvânt însă despre gardul şi poarta de acces a instituţiei care au fost distruse.

„Să nu interpretăm că s-a dărâmat gardul, s-a luat o bucată de plasă unde era poarta, nu am făcut altceva”, spune primarul Maricel Gâfu.

„Am închiriat un cort în curtea şcolii la care toate televiziunile, mare tam-tam că am făcut ceva rău, că am făcut o nuntă fiicei mele, nu cred. Nu a fost un act de distrugere, eu nu cred că dacă dăm o poartă deoparte este un act de distrugere şi cine face lucrul ăsta îşi asumă, dar nu cred că s-a distrius nimic”, adaugă el.

Edilul nu se dezminte. Anunţă că şi de acum înainte, la şcoala gimnazială din localitatea Tomeşti vor mai fi organizate nunţi sau alte evenimente pentru că nu există un cămin cultural, iar oamenii nu au unde să organizeze petreceri.

„A fost un eveniment frumos, bine organizat. A fost foarte multă muncă”, spune Tudoriţa Gâfu, sora primarului şi cadru didactic la şcoală, scrie digi24.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curte,
fiica,
filme,
nunta,
organizare,
primar,
romania,
scoala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.