Întâlnire între Niţă şi prefectul de Sibiu privind înfiinţarea unui sediu Romgaz la Bucureşti

Postat la 09 aprilie 2013 59 afişări

Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, şi ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, se întâlnesc, marţi, la Bucureşti, pentru a discuta problema înfiinţării unui sediu secundar al societăţii Romgaz Mediaş în Capitală, la întâlnire urmând să participe şi reprezentanţi ai sindicaliştilor.

Întâlnire între Niţă şi prefectul de Sibiu privind înfiinţarea unui sediu Romgaz la Bucureşti

 Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că se deplasează la Bucureşti, unde va avea o întâlnire cu ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, privind înfiinţarea în Capitală a unui sediu secundar al Romgaz Mediaş.

"În urma şedinţei Comisiei de Dialog Social (care a avut loc, vineri, la sediul Prefecturii Sibiu - n.r.), am înmânat încă de atunci ministrului nota de protest a sidicaliştilor, dar şi punctele de vedere ale membrilor Comisiei. La întâlnirea de astăzi (marţi - n.r), în calitate de prefect, voi prezenta, din nou, punctul de vedere al Comisiei de Dialog Social. Cred că domnul ministru trebuie să cunoască toate datele, să stea de vorbă cu toate persoanele implicate, în mod nemediat, pentru a putea lua o decizie", a spus Oviciu Sitterli.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intalnire-intre-nita-si-prefectul-de-sibiu-privind-infiintarea-unui-sediu-romgaz-la-bucuresti-10724194
10724194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.