Instanta suprema decide eliberarea sub control judiciar a lui Catalin Voicu

Postat la 05 aprilie 2011 16 afişări

Instanta suprema a decis, luni seara, eliberarea provizorie sub control judiciar a lui Catalin Voicu, aceasta fiind prima cerere de punere in libertate admisa din 30 martie 2010, de cand senatorul este in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie.

Senatorul Catalin Voicu a cerut instantei supreme, la termenul de luni din dosarul in care este acuzat de coruptie, sa ii admita o noua cerere de eliberare provizorie sub control judiciar , pe motiv ca audierea martorilor propusi de procurorii anticoruptie prin rechizitoriu se apropie de final, mai ramanand de audiat zece martori. Voicu a sustinut ca in aceste conditii nu mai poate influenta martorii din dosar si astfel nu se mai justifica mentinerea sa in arest preventiv. El a precizat ca in 30 martie s-a implinit un an de cand a fost arestat preventiv si ca masura in cazul sau tinde sa se transforme intr-o eventuala condamnare a judecatorilor fata de el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dosar,
Catalin Voicu,
eliberare,
ICCJ
/actualitate/instanta-suprema-decide-eliberarea-sub-control-judiciar-a-lui-catalin-voicu-8130608
8130608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.