Instanta suprema a mutat procesul Cathedral Plaza la Suceava

Postat la 14 februarie 2010 49 afişări

Curtea de Apel Suceava va judeca procesul in care Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti (ARCB) a cerut revizuirea cazului privind validarea autorizatiei de constructiei a cladirii Cathedral Plaza, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea de mutare a dosarului de la Pitesti, informeaza Mediafax Business.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), Sectia de Contencios Administrativ, a dispus in sedinta din 11 februarie 2010, admiterea cererii de stramutare formulata de Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti (ARCB) si a trimis dosarul de revizuire in cazul "Cathedral Plaza", aflat pe rolul Curtii de Apel Ploiesti catre Curtea de Apel Suceava.

"Cererea de revizuire reprezinta calea prin care ARCB cere retractarea deciziei 1025/2009 pronuntata de Curtea de Apel Ploiesti si, ca urmare, rejudecarea recursului prin care autorizatia de construire pentru cladirea autointitulata «Cathedral Plaza» a fost declarata ca fiind legala", se arata intr-un comunicat al Arhiepiscopiei.

Reprezentantii companiei Millennium declarau in septembrie 2009 ca prejudiciile aduse companiei de acest caz s-au ridicat la 20 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.biz

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Cathedral Plaza,
proces,
mutare
/actualitate/instanta-suprema-a-mutat-procesul-cathedral-plaza-la-suceava-5518703
5518703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.