Instanţa supremă a decis definitiv că procesul lui Călin Popescu Tăriceanu poate începe

Postat la 10 februarie 2017 132 afişări

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, vineri, contestaţia depusă de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu la decizia de trimitere în judecată în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Instanţa supremă a decis definitiv că procesul lui Călin Popescu Tăriceanu poate începe

Hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

În iulie 2016, Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, preşedintele Senatului contestând ulterior decizia.

Procurorii DNA Braşov l-au trimis atunci în judecată pe preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, alături de acesta urmând să fie judecat pentru mărturie mincinoasă şi Dorin Marian, fost şef al Cancelariei premierului, dosarul având legătură cu declaraţiile pe care cei doi le-au dat în cauza privind retrocedarea presupus nelegală a unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.