Instagram dezminte intenţia de a vinde fotografiile utilizatorilor

Postat la 20 decembrie 2012 36 afişări

Serviciul Instagram, deţinut de reţeaua de socializare Facebook, a emis un punct de vedere cu privire la acuzaţiile făcute în urmă cu o zi, potrivit cărora fotografiile utilizatorilor ar urma să fie folosite în scop comercial.

Prin intermediul unei postări făcute pe blogul oficial al Instagram, cofondatorul serviciului, Kevin Systrom vorbeşte despre noua versiune a politicii de confidenţialitate pe care reţeaua a reuşit să o conceapă. Acesta precizează că noile termene şi condiţii de funcţionarea a Instagram vor intra în efect în treizeci de zile de la anunţarea acestora.

Conform postării de pe acest blog, Systrom explică faptul că politica de confidenţialitate a Instagram a fost prost înţeleasă, generând speculaţii din partea presei internaţionale. Totodată, cofondatorul serviciul fotografic precizează că este de datoria Instagram să facă lumina în această problemă, pentru a scoate utilizatorii din confuzia creată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Instagram,
vanzare,
fotografi,
utilizator
/actualitate/instagram-dezminte-intentia-de-a-vinde-fotografiile-utilizatorilor-10403947
10403947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.