Inspectorii antifraudă au verificat 740 de prestatori de servicii în domeniul auto

Autor: Departamentul Economic Postat la 11 noiembrie 2019 133 afişări

Inspectorii antifraudă au verificat 740 de prestatori de servicii în domeniul auto

Inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat, la finalul săptămânii trecute, un număr de 740 de operatori economici, prestatori de servicii în domeniul auto, comunică Direcţia generală antifraudă fiscală din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Verificările au vizat modul de fiscalizare a sumelor încasate, urmare dotarii şi utilizarii AMEF, provenienta stocurilor de produse auto şi îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în sumă de 4,1 milioane de lei.

În vederea eficientizări activităţii, în perioada următoare vor fi derulate verificări de tip blitz pentru creşterea conformării, implicit colectarea veniturilor la bugetul de stat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANTIFRAUDA,
CONTROALE,
verificari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.