Inspectorii Antifraudă au aplicat sancţiuni de 2,6 mil. lei în centrele comerciale din Capitală

Postat la 10 aprilie 2018 75 afişări

La începutul lunii aprilie, inspectorii Antifraudă Fiscală au descins în marile centre comerciale din Bucureşti şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2,6 milioane de lei, se arată într-un comunicat transmis marţi de ANAF - Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Inspectorii Antifraudă au aplicat sancţiuni de 2,6 mil. lei în centrele comerciale din Capitală

„În contextul intensificării activităţii de comerţ din centrele comerciale din judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti, în perioada 28 martie - 4 aprilie 2018, inspectori antifraudă din cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală au efectuat acţiuni de control în cadrul cărora au fost verificaţi 107 contribuabili, fiind aplicate amenzi contravenţionale în sumă totală de 1,56 milioane de lei şi au fost confiscate sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri a căror provenienţă nu a fost justificată, în valoare totală de 241.958 de lei”, se arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.