INS: Managerii anticipează creşterea numărului de salariaţi, dar şi scumpiri pentru această vară

Autor: Andra Stroe Postat la 28 iunie 2018 50 afişări

Directorii de companii anticipează, pentru perioada iunie-august, creşterea numărului de salariaţi în construcţii, comerţ şi servicii, majorări de preţuri şi creşterea activităţii în construcţii şi comerţul cu amănuntul, arată datele comunicate joi de Institutul Naţional de Statistică - INS.

INS: Managerii anticipează creşterea numărului de salariaţi, dar şi scumpiri pentru această vară

„În cadrul anchetei de conjunctură din luna iunie 2018, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni, creşterea moderată a volumului producţiei. Pentru activitatea de fabricare a băuturilor se va înregistra o tendinţă de creştere, în timp ce pentru activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice, ca şi pentru activitatea de fabricare a autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor, se va înregistra o scădere moderată”, se menţionează într-un comunicat al INS.

Referitor la numărul de salariaţi se estimează o relativă stabilitate, iar pentru preţurile produselor industriale se prognozează o creştere moderată în următoarele trei luni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.