Inovaţii pe piaţa carburanţilor. Ce soluţie propune o companie pentru a îmbunătăţi serviciile din domeniu

Autor: Andra Stroe Postat la 10 februarie 2021 100 afişări

Inovaţii pe piaţa carburanţilor. Ce soluţie propune o companie pentru a îmbunătăţi serviciile din domeniu

Danubius Exim şi PetroSol anunţă că au propus spre avizare o soluţie fiscală pentru automatizarea plăţii şi autoservire în staţiile de carburanţi – aplicaţia PetroSol OPT şi imprimanta fiscală de tip kiosk DATECS SK1-21. Soluţia este creată pentru a veni în sprijinul comercianţilor de produse energetice ce operează în acest moment sau îşi propun să deschidă noi staţii de distribuţie carburanţi (benzină, motorină, GPL, GNC, şi altele). „Soluţia urmează să fie avizată în conformitate cu toate reglementările legale în vigoare. Emiterea bonurilor fiscale se va face cu o imprimantă fiscală Datecs SK1-21, un echipament specializat pentru soluţiile de tip chioşc, cu rolă mare de hârtie şi mentenanţă simplificată”, declară Velin Ganev, director executiv Danubius Exim. 

Clienţii vor putea achita fără să intre în benzinărie

Soluţia are trei avantaje majore, spun reprezentanţii businessului, care vor permite comercianţilor să seteze regimuri de funcţionare a staţiilor care nu erau posibile până acum prin: auto-servire completă, deoarece se elimină necesitatea casierilor în staţie, deschizând posibilitatea de a avea staţii rentabile în zone cu volume mici; auto-servire pentru perioada de noapte – eliminându-se astfel necesitatea casierilor pe perioada de noapte, când atât vânzările de magazin cât şi de carburant sunt scăzute; vânzare în regim de Bandă-Rapidă pentru staţiile aglomerate – clienţii grăbiţi au  posibilitatea să alimenteze şi să-şi continue drumul rapid, sau să alimenteze şi apoi să poată face cumpărăturile din magazin.

PetroSol OPT este o soluţie completă de plată în regim de Auto-Servire, putând funcţiona independent sau integrat cu PetroSol POS. „Aplicaţia este intuitivă, multilingvă şi foarte uşor de folosit de către clientul final, oferindu-le acestora posibilitatea de a plăti cu Numerar, Card Bancar sau Card de Flote. Ne-am dorit o soluţie care să se plieze pe preferinţele comerciantului şi pe tipul de terminal dorit. Practic comercianţii de carburant îşi pot diversifica afacerile şi din punct de vedere geografic cât şi ca mod de operare – vor creşte volumele de carburant vândute şi vor fi reduse costurile operaţionale“, susţine Velin Ganev.

Soluţiile care ajută la implementarea de Auto-Servire pentru staţiile de distribuţie de carburant funcţionează cu succes de foarte mulţi ani în alte ţări din Europa şi nu numai. Aplicarea unei astfel de măsuri în România vine într-un moment în care, pe lângă nevoia de dezvoltare firească a acestor afaceri, degrevarea spaţiilor publice şi fluxul continuu al operaţiunilor este esenţială pentru sănătatea şi siguranţa populaţiei, susţin reprezentanţii companiei.

Danubius Exim asigură suport, intervenţii şi asistenţă specializată pentru case de marcat produse de compania Datecs, direct şi prin reţeaua sa de peste 310 de distribuitori. Compania are o experienţă de peste 25 ani pe segmentul de echipamente şi software de fiscalizare în România şi un portofoliu extins de produse complementare, precum maşini de numărat bani, POS all in one, detectoare de valută, cântare electronice care pot fi conectate la case de marcat, dar şi aplicaţii de vânzare şi gestiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carburanti,
solutie,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.