Inovaţi în România? Înscrieţi-vă aici proiectul pentru catalogul dedicat companiilor inovatoare

Autor: Ioana Matei Postat la 25 noiembrie 2021 177 afişări

Inovaţi în România? Înscrieţi-vă aici proiectul pentru catalogul dedicat companiilor inovatoare

Business Magazin lansează în decembrie a opta ediţie a catalogului „Cele mai inovatoare companii din România”, ce cuprinde proiecte inovatoare, concepute sau aplicate de companiile din România în varii domenii: tehnic, dar şi de business, marketing, social, resurse umane ş.a.m.d.p. 

Proiectul a fost lansat pornind de la premisele că inovaţia este, într-o lume tot mai mică, cheia dezvoltării viitoare; nu forţa de muncă ieftină, nu hărnicia, nu programele sociale sau subvenţiile, ci inovaţia şi modul în care ideile şi inspiraţia unui om sau a unei echipe se transformă în produse folositoare, generatoare de câştig. Nu o spunem noi, ci o întreagă lume a afacerilor care, în lipsa inovaţiei, a neastâmpărului unuia sau altuia dintre lideri, ar rămâne în zona unui veşnic cenuşiu.

Business Magazin şi-a propus să descopere cele mai inovatoare companii locale şi să le prezinte lumii într-un catalog ce este o premieră pentru piaţa locală. În acest context, daca sunteţi reprezentantul unei astfel de companii, vă invităm să trimiteţi răspunsurile dvs. pentru întrebările de mai jos. 

Pentru a fi eligibilă, o inovaţie trebuie să respecte următoarele criterii: să fie dezvoltată în România sau piaţa locală să fi fost printre primele unde aceasta a fost implementată, să fi fost lansată cu nu mai mult de 24 de luni în urmă şi să fi generat rezultate cuantificabile până în prezent şi/sau să existe previziuni referitoare la rezultate.

Pentru a putea realiza o fişă a inovaţiei în cauză, avem nevoie de răspunsuri pentru următoarele întrebări:

1.    Date despre companie (detalii activitate, cifră de afaceri şi profit net, număr de angajaţi);

2.    Denumirea inovaţiei;

3.    Tipul inovaţiei (de management, tehnică, de marketing, resurse umane etc.);

4.    Descrierea inovaţiei:

5.    Elementul de noutate:

6.    Efectele inovaţiei:

7.    Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului şi o descriere a activităţilor lor.

Pentru ilustrarea materialului avem nevoie de fotografii la rezoluţie bună (de print, peste 1MB/300 dpi) reprezentative pentru proiect, dar şi de imagini cu cei responsabili de dezvoltarea sau de implementarea proiectului. Vă rugăm să vă încadraţi în circa 3.000 de caractere. Aşteptăm cu interes raspunsul dvs. până la data de 6 decembrie pe adresele ioana.matei@businessmagazin.ro şi andra.stroe@businessmagazin.ro. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.