Inovaţi în România? Înscrieţi-vă AICI pentru apariţia în noua ediţie a proiectului dedicat celor mai inovatoare companii din România

Autor: Ioana Matei Postat la 18 noiembrie 2020 131 afişări

Inovaţi în România? Înscrieţi-vă AICI pentru apariţia în noua ediţie a proiectului dedicat celor mai inovatoare companii din România

Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, influenţându-le modelul clasic de business. În acest context, Business MAGAZIN aduce laolaltă cele mai importante proiecte din sfera inovaţiei în cadrul unei noi ediţii a proiectului dedicat companiilor inovatoare din România – „Cum inovează companiile în pandemie?”

Pentru a fi eligibilă, o inovaţie trebuie să respecte următoarele criterii: să fie dezvoltată în România sau piaţa locală să fi fost printre primele unde aceasta a fost implementată, să nu fi fost lansată cu mai mult de 24 de luni în urmă şi să fi generat rezultate cuantificabile până în prezent şi/sau să existe previziuni referitoare la rezultate.

Pentru a putea realiza o fişă a inovaţiei în cauză, avem nevoie de răspunsuri succinte pentru următoarele întrebări:

1.    Date despre companie (detalii activitate, cifră de afaceri şi profit net, număr de angajaţi);

2.    Denumirea inovaţiei;

3.    Tipul inovaţiei (de management, tehnică, de marketing, resurse umane etc.);

4.    Descrierea inovaţiei:

5.    Elementul de noutate:

6.    Efectele inovaţiei:

7.    Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului şi o descriere a activităţilor lor.

Pentru ilustrarea materialului avem nevoie de fotografii la rezoluţie bună (de print, peste 1MB) reprezentative pentru proiect, dar şi de imagini cu cei responsabili de dezvoltarea sau  de implementarea proiectului.

Dacă o astfel de apariţie este de interes, aşteptăm informaţiile de la voi până pe 27 noiembrie pe adresele ioana.matei@businessmagazin.ro sau andra.stroe@businessmagazin.ro.

Credit foto: Matt Ridley on Unsplash

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
dedicatie,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.