Înmatriculările noi de autoturisme au scăzut cu 6,3% în primul trimestru

Postat la 06 mai 2014 26 afişări

Înmatriculările noi de autoturisme au scăzut cu 6,3% în primul trimestru din acest an, de la 64.299 unităţi la 60.272 de unităţi, se arată într-un comunicat de presă al INS, care foloseşte date furnizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (DRPCIV).

Înmatriculările noi de autoturisme au scăzut cu 6,3% în primul trimestru

 Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 6,5% în primele trei luni, iar cele pentru transportul mărfurilor au crescut cu 3,7% faţă de perioada similară din anul precedent.

Pentru categoria mopede şi motociclete s-a înregistrat o scădere de 4,9% comparativ cu perioada ianuarie-martie 2013, iar pentru autobuze şi microbuze a fost consemnat un declin de 27,2%.

În aceeaşi perioadă, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au înregistrat creşteri la categoriile autotractoare (44%), respectiv remorci şi semiremorci (11,6%) şi scăderi la autocamioane (-6%).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inmatricularile-noi-de-autoturisme-au-scazut-cu-6-3-in-primul-trimestru-12594512
12594512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.