„Inimi cicatrizate”, în regia lui Radu Jude, a câştigat Premiul special al juriului la Festivalul de la Lucarno - VIDEO

Postat la 14 august 2016 52 afişări

Lungmetrajul „Inimi cicatrizate” a câştigat sâmbătă „Premio speciale della giuria” în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Locarno (3-13 August 2016) se arată într-un comunicat remis presei de echipa de comunicare a filmului.

Special Jury Prize este unul dintre principalele premii ale prestigiosului eveniment din Elveţia, fiind recompensat cu 30.000 de franci elveţieni.

Cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Radu Jude, „Inimi cicatrizate” este o adaptare liberă după un roman de Max Blecher.

Filmul a fost elogiat de critica de specialitate internaţională şi a fost primit cu aplauze furtunoase de publicul prezent la proiecţiile din cadrul festivalului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.