Inghesuiala la deschiderea primului magazin de bunuri confiscate. Zeci de bucuresteni stau la coada

Postat la 13 decembrie 2010 48 afişări

Zeci de bucuresteni s-au adunat luni, inca de la primele ore, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, oamenii asteptand la coada sa cumpere produse mai ieftine.

Bucurestenii s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii in fata magazinului din strada Mariuca nr. 14, desi acesta era programat sa se deschida la ora 9.00. Cele cateva zeci de persoane s-au inghesuit la intrare, astfel ca a fost nevoie de interventia fortelor de ordine pentru a se restabili ordinea.

Accesul in magazin este permis treptat, astfel ca in fata acestuia s-a format o coada de cateva zeci de metri. Oamenii asteapta sa cumpere produse variate - imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, dar si la decoratiuni pentru bradul de Craciun - la preturi mai mici decat in alte centre comerciale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
fisc,
inghesuiala,
magazin,
produse confiscate
/actualitate/inghesuiala-la-deschiderea-primului-magazin-de-bunuri-confiscate-zeci-de-bucuresteni-stau-la-coada-7809426
7809426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.