ING Asigurări de Viaţă lansează Sales Force Academy

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 iulie 2013 370 afişări

ING Asigurări de Viaţă lansează Sales Force Academy, un program construit după modelul programelor internaţionale de master. Programul se adresează întregii forţe de vânzare a ING Asigurări de Viaţă, formată din 1.650 de consultanţi financiari şi 200 de manageri.

ING Asigurări de Viaţă lansează Sales Force Academy

Prin acest program membrii echipei ING îşi pot completa şi consolida pregătirea profesională dincolo de posibilităţile disponibile la nivelul pieţei în această profesie. Programa urmăreşte atât transmiterea noţiunilor fundamentale în vânzările de asigurări de viaţă şi pensii private, cât şi dezvoltarea abilităţilor de relaţionare (soft skills). 

Sales Force Academy asigură formarea şi evaluarea continuă, cursanţii putând obţine licenţa de vânzări, respectiv licenţa de management.

“Pe piaţa românească de asigurări de viaţă, <şcoala ING> este recunoscută pentru (...) profesia de consultant financiar, profesie pe care, de altfel, ING a creat-o în urmă cu 16 ani.. La ING ne mândrim cu faptul că peste o treime dintre consultanţi ne sunt alături de 10 ani sau mai bine”, declară Ştefan Stavrositu, director naţional de vânzări pentru segmentul Tied Agents, ING Asigurări de Viaţă.

Specificul programului Sales Force Academy constă în faptul că s-a urmărit introducerea formelor interactive de învăţare, care permit acumularea de cunoştinţe şi deprinderi în ritmul propriu al fiecarui cursant. Aplicabilitatea cursurilor este asigurată de inserarea la nivelul programei a studiilor de caz bazate pe exemple concrete, acumulate în activitatea de vânzare de asigurări de viaţă în cei 16 ani de experienţă ai ING pe piaţa românească. Altfel spus, cursurile sunt construite în mod gradual pentru a asigura transferul în practică al conceptelor teoretice învăţate.

În funcţie de treapta de carieră pe care se află cursanţii, Sales Force Academy are programe pentru dezvoltarea consultanţilor (20 de cursuri), pentru dezvoltarea managerilor (10 cursuri) şi programe de pregătire pentru cei care vor să îşi dezvolte potenţialul managerial (2 cursuri). Programa include pentru fiecare treaptă de carieră o serie de cursuri obligatorii care – odată parcurse – oferă accesul la cursuri suplimentare, dezvoltate ca beneficiu. Tematicile acoperă subiecte precum tehnici de vânzare, produse, educaţie financiară, dar şi psihologia clientului, eficienţa personală, automotivare, gândirea ”out of the box”, intuiţie managerială etc. Absolvirea cursurilor aferente unei trepte de carieră pregăteşte participanţii pentru accesarea celei superioare, cu acces la un nou pachet de beneficii financiare şi cursuri de dezvoltare personală.

Programa şi conţinutul cursurilor au fost concepute pornind de la interviuri cu consultanţi şi manageri ING precum şi de la studii realizate de companie sau de alte asociaţii de renume (precum LIMRA, organizaţia mondială a companiilor de asigurări şi servicii financiare - www.limra.com), fiind validate cu forţa de vânzări.

În primii doi ani de activitate în cadrul companiei, fiecare consultant poate obţine licenţa de vânzări, demonstrând în acest interval că deţine şi aplică în mod constant cunoştintele necesare în această carieră. în mod similar, fiecare manager al forţei de vânzare ING poate obţine licenţa de management, odată ce îndeplineşte anumite standarde de vânzare sau recrutare şi parcurge cursurile necesare. Cele două tipuri de licenţe certifică atingerea standardelor ING Asigurări de Viaţă.

Sales Force Academy va debuta în luna august şi este realizat ca parte a programului de profesionalizare şi loializare a forţei de vânzare, “Partener 3.0”.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

/actualitate/ing-asigurari-de-viata-lanseaza-sales-force-academy-11143147
11143147
comments powered by Disqus
Valoarea finanţărilor în start-up-uri IT din România se îndreaptă spre 100 de milioane euro. Cât de mult mai poate urca această valoare? Valoarea finanţărilor în start-up-uri IT din România se îndreaptă spre 100 de milioane euro. Cât de mult mai poate urca această valoare?

Dacă în trecut anunţurile de investiţii în tehnologie erau rara avis, acum s-a ajuns la o piaţă care a evoluat dincolo de investiţiile în start-up-uri de tip „pre-seed” sau „seed”, de câteva sute de mii de euro, până la cele de tip „follow-up”, în care sumele totale alocate pot creşte până la câteva milioane de euro. Valoarea finanţărilor din ecosistemul start-up-urilor tech se îndreaptă astfel spre pragul de 100 de milioane de euro.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
COVID-19 închide Europa. Restricţii dure în tot mai multe ţări, odată cu creşterea numărului de cazuri de coronavirus COVID-19 închide Europa. Restricţii dure în tot mai multe ţări, odată cu creşterea numărului de cazuri de coronavirus
Bild: Germania ar putea lansa vaccinul împotriva SARS-CoV-2 până la finalul anului. Primele doze, administrate în 60 de centre din ţară
MonitorulApararii
Alegerile prezidenţiale din SUA şi viitorul statelor europene Alegerile prezidenţiale din SUA şi viitorul statelor europene
Conflictul din Caucaz. Ce s-a întâmplat cu cenuşa imperiului?
MonitorulPartidelor
Revenire spectaculoasă în politică: Elena Băsescu va candida la Constanţa Revenire spectaculoasă în politică: Elena Băsescu va candida la Constanţa
Clotilde Armand, validată în funcţia de primar al Sectorului 1. Armand: Touche
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.