Informaţii şocante în cazul anchetei de la Caracal. Ce au mai găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă

Postat la 31 iulie 2019 2062 afişări

Informaţii şocante în cazul anchetei de la Caracal. În apropiere de locul în care era ţinută Alexandra se afla, într-o noptieră, un buletin expirat al soţiei lui Gheorghe Dincă. Surse apropiate anchetei au spus că ucigaşul a dat detalii şi legat de arderea cadavrului.

Informaţii şocante în cazul anchetei de la Caracal. Ce au mai găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă

Potrivit unor surse judiciare, aproape de patul unde era legată Alexandra se afla o noptieră. Dacă fata ar fi ajuns la aceasta şi ar fi deschis-o, în interior se afla un buletin expirat al soţiei criminalului. Acesta era un indiciu care ar fi putut duce la localizarea ei.

Alexandra s-a concentrat însă pe o carte de vizită, care se pare că aparţine unui bărbat ce se ocupă de cadastru.

Totodată, pe proprietatea criminalului se mai află o anexă de vară, cu stuf pe exterior, unde se pare că este un pat. Ceea ce este suspect este faptul că acest pat are doi stâlpi cimentaţi şi o ţeavă deasupra, semn că acolo putea fi ţinut cineva legat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancheta,
caracal,
caz,
informatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.