Informare oficială: 14 zile de masuri de securitate extreme in Israel, incepand de astazi, 12 martie

Autor: Ioana Matei Postat la 12 martie 2020 234 afişări

Informare oficială: 14 zile de masuri de securitate extreme in Israel, incepand de astazi, 12 martie

Pentru a opri raspandirea virusului guvernul israelian a anuntat in urma cu doua zile luarea deciziei de a inaspri conditiile de acces in Israel, timp de 14 zile, potrivit unei comunicări oficiale trimise de reprezentanţii Ministerului Turismului în Israel.

„Incepand cu ziua de astazi, joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autoritatile vamale din Israel vor permite accesul in tara doar acelor persoane care vor face dovada ca pot intra in carantina pentru 14 zile de la momentul intrarii in Israel. Carantina nu se poate face in cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar in cadrul unei locuinte private. Masura se aplica persoanelor de orice nationalitate/cetatenie”, spun reprezentanţii Ministerului Turismului în Israel.  

Turistii aflati deja in Israel isi vor desfasura in mod normal sejurul, pana la finalul acestuia, adaugă ei.

De asemenea, începand din seara aceasta la ora 20:00 va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetatenilor statului Israel sau turistilor care pot demonstra ca pot respecta procedura de carantina la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie in Israel). Toate punctele vamale terestre sunt de asemenea inchise.

Aproape 100 de zboruri saptamanale leaga acum Tel Aviv si Eilat de principalele aeroporturi din Romania - Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu. Anul 2019 comparativ cu 2016 a inregistrat o crestere cu 157% a turistilor romani, iar perspectivele raman extrem de pozitive si pentru 2020, cand peste 135.000 turisti romani sunt asteptati la destinatie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.