Informare meteo de răcire a vremii, vânt, ploi, lapoviţă şi ninsoare până luni. Ger în Transilvania

Postat la 13 martie 2020 151 afişări

Informare meteo de răcire a vremii, vânt, ploi, lapoviţă şi ninsoare până luni. Ger în Transilvania

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o informare de răcire accentuată a vremii, vânt, ploi, lapoviţă şi ninsoare, până luni dimineaţa. În Transilvania minimele vor coborî sub limita gerului.

Începând de sâmbătă de la ora 18.00 până luni la ora 10.00, ANM anunţă intensificări ale vântului, răcire accentuată şi precipitaţii mixte.

Vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei şi al Banatului, în Dobrogea, Muntenia şi în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50...70 km/h.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 martie) şi în prima parte a zilei de duminică, aria precipitaţiilor va cuprinde regiunile sudice şi sud-vestice.

Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviţă şi ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 10...15 l/mp.

Valorile termice vor fi în scădere accentuată, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată. În noaptea de duminică spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
racire,
vant,
ger,
ninsoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.