Inedit. Elevii olimpici dintr-un oraş din România sunt promovaţi pe panourile publicitare din oraş

Postat la 03 martie 2020 1332 afişări

Elevii olimpici, alături de rezultatele lor apar, pentru al doilea an la rând, pe panourile publicitare din Piatra-Neamţ.

Inedit. Elevii olimpici dintr-un oraş din România sunt promovaţi pe panourile publicitare din oraş

„Anul acesta, pe 3 panouri publicitare din oraş au fost expuse imagini ale celor 26 de elevi olimpici, ce au obţinut rezultate deosebite la olimpiade, elevi care reprezintă viitorul acestui oraş şi de care comunitatea locală este foarte mandră. Mai mult decât atât, în fiecare an, de sărbătoarea oraşului, elevii olimpici cât şi profesorii îndrumători sunt premiaţi de către Primăria Piatra-Neamţ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra-Neamţ, Vlad Tudor.

Iniţiativa a fost pusă în practică în iarna anului trecut, după ce consilierul local Romel Bîrjoveanu a propus un proiect de hotărâre în acest sens, la scurt timp după ce un liceu din Constanţa a avut o idee similară.

La acea dată, consilierul declara că-şi doreşte „înlocuirea bormaşinilor şi reclamelor la medicamente de pe panourile publicitare din oraş cu pozele elevilor care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură”.

Potrivit proiectului de hotărâre votat de consilieri, costurile afişajului vor fi suportate din bugetul oraşului Piatra-Neamţ, iar perioada de timp în care vor fi expuşi olimpicii pietreni să fie de 15 zile pe an, timp în care firmele care deţin aceste panouri nu vor plăti chirie.

„Proiectul iniţiat de mine şi colegii liberali în 2018, continuă să ofere prestigiu, cinste şi o recunoaştere în plus tinerilor olimpici din Piatra-Neamţ, prin expunerea acestora şi a premiilor obţinute la diferite competiţii, pe panourile publicitare din oraş. În fiecare an, timp de două săptămâni, reclamele de pe unele panouri publicitare din oraş vor fi înlocuite cu pozele olimpicilor care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură. Primăria Piatra-Neamţ premiază olimpicii nemţeni, iar această iniţiativă credem că va stimula tinerii să înveţe şi să devină tot mai buni”, a spus, pentru MEDIAFAX, consilierul Romel Bîrjoveanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olimpici,
elevi,
inedit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.