Indicele de confort termic depaseste pragul critic, joi si vineri

Postat la 22 iulie 2010 16 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca joi si vineri vremea va fi calduroasa in toata tara, pe arii restranse temperaturile vor ajunge la 36 de grade in vest, sud si est, iar dupa-amiza indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 in zonele de campie.

Potrivit site-ului ANM, joi si vineri vremea va fi calduroasa in toata tara , pe arii restranse temperatura aerului ajungand la valori maxime de pana la 35-36 de grade in vestul, sudul si estul tarii. In zonele de campie si local in restul tarii indicele de confort termic va depasi, in orele dupa-amiezelor, pragul critic de 80.

Atunci cand indicele de confort termic depaseste pragul normal, populatia trebuie sa se protejeze adecvat. Medicii recomanda ca in zilele caniculare oamenii sa bea multe lichide, sa faca dusuri cat mai des, sa consume alimente bogate in fructe si legume si sa evite expunerea prelungita la soare la orele pranzului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/indicele-de-confort-termic-depaseste-pragul-critic-joi-si-vineri-6665676
6665676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.