Indexul Imobiliar al ZF: Preţurile solicitate la trei camere au crescut uşor în ianuarie

Autor: Cristi Moga Postat la 04 februarie 2013 18 afişări

Preţurile medii solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au crescut cu 0,3%, sau 250 de euro, în prima lună din 2013, până la 75.700 de euro, evoluţiile fiind diferite de la un cartier la altul, potrivit Indexului Imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Indexul Imobiliar al ZF: Preţurile solicitate la trei camere au crescut uşor în ianuarie

Preţurile medii solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au crescut cu 0,3%, sau 250 de euro, în prima lună din 2013, până la 75.700 de euro, evoluţiile fiind diferite de la un cartier la altul, potrivit Indexului Imobiliar realizat de ZF în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Preţurile solicitate au crescut în nouă din cele 20 de cartiere analizate (printre care Unirii şi 13 Septembrie), pe când în alte şase zone pretenţiile proprietarilor au rămas la acelaşi nivel. În condiţiile în care în Ştefan cel Mare sau în Drumul Taberei, cartiere cu tranzacţii mai multe, preţurile solicitate au scăzut în ianuarie, se poate spune că piaţa locuinţelor nu are o direcţie clară, pe fondul unor semnale contradictorii. În timp ce leul s-a întărit în ianuarie, statul s-a împrumutat mai ieftin, iar Guvernul a anunţat modificarea programului „Prima casă“, perspectivele de creştere economică au fost ajustate în sens negativ.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/indexul-imobiliar-al-zf-preturile-solicitate-la-trei-camere-au-crescut-usor-in-ianuarie-10541964
10541964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.