Incredibil ce salariu are un angajat ANAF cu experienţă minimă: Vrem oameni care să îi înlocuiască pe cei care ies la pensie

Postat la 29 decembrie 2022 1221 afişări

Incredibil ce salariu are un angajat ANAF cu experienţă minimă: Vrem oameni care să îi înlocuiască pe cei care ies la pensie

Din cauza blocării angajărilor la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), din ultimii ani, media de vârstă a angajaţilor a ajuns la aproximativ 50 de ani. Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, spune, într-un interviu la GÂNDUL EXCLUSIV, că vrea ca de anul viitor să poată aduce tineri în sistem, în locul angajaţilor ieşiţi la pensie.

Mai este nevoie doar de dorinţa unei cariere în administraţia fiscală pentru a concura pentru un post de debutant sau asistent. Salariul oferit acestuia din urmă este de 3.600 de lei.

În ultimii ani s-au făcut foarte puţine angajări în cadrul ANAF, astfel că, în timp, media de vârstă a celor care lucrează la Fisc a ajunsă la 50 de ani.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
pensie,
angajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.