Incredibil. Care este locul de pe litoral care tocmai a fost declarat un FOCAR DE INFECŢIE de directorul ANPC

Autor: Petru Mazilu Postat la 21 iulie 2023 232 afişări

Incredibil. Care este locul de pe litoral care tocmai a fost declarat un FOCAR DE INFECŢIE de directorul ANPC

Paul Anghel, director general la Direcţia Generală Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană ANPC, susţine că pârâul din Satul de Vacanţă-Mamaia a devenit un focar de infecţie.

Paul Anghel a tras un semnal de alarmă privitor la zona de agrement din Mamaia.

„Pârâul care face legătura dintre Siutghiol şi Lacul Tăbăcăriei din Satul de Vacanţă-Mamaia care pe vremuri era animat de bărci sau hidrobiciclete este astăzi un focar de infecţie”, a scris, pe Facebook, Paul Anghel.

În zonă se ascultă manele, se consumă seminţe şi se fac grătare direct pe alei ceea ce îndepărtează turiştii, este concluzia reprezentantului ANPC.

„Gălăgie/muzica tare şi în general manele, fum de grătare făcute direct pe aleile de trecere, seminţe comercializate pe măsuţe, vestita hamsie bulgărească mai degrabă gumă de mestecat decât produs alimentar, kitsch-ul general ca încercare de revigorare a unei staţiuni eşuate în care ciudat cum de nu mai ajung turiştii!?”, a precizat Paul Anghel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mamaia,
sat de vacanţă,
anghel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.