INCIDENT ARMAT în Statele Unite. Cel puţin 12 persoane au murit - VIDEO

Autor: Mihai Draghici Postat la 02 decembrie 2015 188 afişări

Cel puţin 12 persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au fost rănite în incidentul armat din oraşul californian San Bernardino, afirmă surse citate de ABC News.

Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) situat în zona Waterman din San Bernardino, un orăşel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est Los Angeles.

Autorităţile americane au confirmat un incident armat în zona Park Center Circle din San Bernardino, în sudul Californiei. Poliţia a anunţat că cel puţin 20 de împuşcate în zona Waterman din San Bernardino. Autorităţile caută cel puţin un individ înarmat.

Echipe speciale ale poliţiei (SWAT) verifică atent clădirile din împrejurimi în căutarea autorului sau autorilor atacului armat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
ATAC,
CRIME
/actualitate/incident-armat-in-statele-unite-cel-putin-12-persoane-au-murit-video-14907052
14907052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.