Incendiu devastator într-o biserică! 45 de oameni au murit. Cele mai multe victime sunt copii.

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 august 2022 474 afişări

45 de oameni au murit în incendiul care a izbucnit la o biserică egipteană, potrivit unor surse citate de Reuters. Cele mai multe victime sunt copii.

Incendiu devastator într-o biserică! 45 de oameni au murit. Cele mai multe victime sunt copii.

45 de persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite într-un incendiu izbucnit duminică în interiorul unei biserici din oraşul egiptean Giza, au declarat pentru Reuters două surse din domeniul securităţii.

Se pare că incendiul a fost provocat de o problemă la instalaţia electrică. La slujbă participau aproximativ 5.000 de credincioşi, au precizat sursele.

Incendiul a blocat o intrare în biserică, provocând panică şi haos. Cele mai multe victime sunt copii, au precizat sursele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
biserică,
incendiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.