Încă un oraş din România a transformat un monument în brad de Crăciun

Postat la 07 decembrie 2018 169 afişări

Monumentul Unirii din centrul oraşului Focşani s-a transformat în brad de Crăciun după ce a fost acoperit cu o reţea uriaşă de lumini, iar în vârf a fost montat un ornament în formă de stea. Monumentul este în renovare de aproape doi ani, iar lucrările se vor prelungi până anul viitor.

Încă un oraş din România a transformat un monument în brad de Crăciun

Instalaţia de lumini din centrul oraşului Focşani a fost pornită joi, de Sfântul Nicolae. Printre construcţiile împodobite cu plase luminoase este şi Monumentul Unirii, unul dintre simbolurile oraşului Focşani.

Ideea este pe gustul localnicilor care au scris mesaje pe Facebook.

 

„Frumoase decoraţiuni, impresionant”, a comentat o persoană, în timp ce un cetăţean care locuieşte în zonă a spus că „de sus se vede bine...totul este superb”.

 

Modul în care a fost împodobit Monumentul Unirii nu ridică nicio problemă de legalitate, susţin reprezentanţii Primăriei Focşani. Mai mult chiar, în trecut monumentul a avut alte instalaţii de lumini pentru sărbători.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monument,
craciun,
transformare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.